Er der fanget hornfisk 2019

39
Sæson 2019 Placeholder
Sæson 2019
Et kort over Danmark, som viser hvor der er blevet fanget hornfisk i sæsonen 2019.

 


Har du fanget en af sæsonens første hornfisk 2019?

Det kan være svært at vide hvornår hornfiskene for alvor begynder at vise sig på de Danske kyster. Derfor har vi et lavet kort som ses herover, som viser de første fangster af hornfisk i Danmark. Vi håber derfor at vi kan få så mange som muligt til at registere sine første fangster af hornfisk, så der kan vises et så præcist kort som muligt.

Har du været så heldig at fange en af de første hornfisk, eller blot overværet/set en der har, så håber vi at du vil bruge under 2 minutter på at udfylde formularen herunder, evt. med billeder af fangsten o.m.m.
Ved registrering binder du dig ikke til noget – vi gemmer blot de indtastede informationer.

Online registreringen åbnes igen 1 Januar 2020 - på gensyn næste år 🎣

Se fangstjournal fra et andet år: 2022 | 2021 | 2020 | 2019 2018

39 KOMMENTARER

 1. hornfiskene er nu kommet til vordingborg i flot antal. jeg fangede 2 og flere af dem jeg stod ved siden af fangede mindst 5.

 2. Fange 2 i Roskilde fjord. Havde følgere med ind stort set i hvert kast. En af gangene var der en hel stime af følgere på op til 30 stk jeg kunne se

  • Fik 1 i dag,og 3 hug ved siden af Ialt.mens jeg var der,blev der landet 4 horn og fanget 2 havørred,hvor en kom på land.

 3. Nogen der har haft fangster i Limfjorden? Prøvede selv i går i 20 min men uden held, tror jeg prøver igen i dag. Men hvis der ikke har været fangster ville jeg heller nappe en havørrede eller to😄🎣

 4. Tager ud i dag og tjekker Kerteminde og Nyborg området. Har fået beretninger om der skulle være god aktivitet nu her. Vender selvfølgelig tilbage med beretning.

  • Hej Thomas

   Du må have en god tur, vi venter i spænding på om der tikker en melding ind fra dig senere 🎣

   Knæk og bræk

 5. De sælger i Gilleleje så jeg i forgårs. Er det ok at fiske her mellem Gilleleje og Rågeleje? Købt udstyr til min søn og jeg.

  • Hej Karsten

   Vi krydser fingre for at du fanger noget, men giv meget gerne en melding hvis du fanger nogen på de kanter – de burde snart være dernede af 🎣

   Knæk og bræk

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar her
Venligst intast dit navn her