Om os

Hvem er vi?
Fang en hornfisk blev oprettet i 2018, med henblik på at blive et samlingssted for lysfiskere, med et mål for øje – hornfisken.
fangenhornfisk.dk vil du kunne læse omkring hvordan du fanger en hornfisk, samt hvornår du kan fange dem.
Udover vores hjemmeside har vi oprettet en Facebookside og en Facebook gruppe, hvor vi både kan formidle information omkring hornfisken, samt debatterer med jer.

Da hjemmesiden udelukkende bliver drevet på frivlligt grundlag, vil der til tider kunne opstå perioder hvor hjemmesiden ikke bliver opdateret dagligt i højsæsonen, eller der vil kunne forkomme nedetider i få timer ved opdatering af hjemmesiden.

Skulle du have nogen spørgsmål til os, eller kunne tænke dig at blive en del af os, så er du velkommen til at skrive til os.
Vi forsøger os så vidt muligt at besvarer alle henvendelser så hurtigt som muligt.

Konkurrencebetingelser
I højsæsonen (april & maj) opretter vi årligt konkurrencer på vores Facebookside, for at sætte fokus på at hornfisken er ankommet til Danmark.
Vi forsøger os så vidt muligt at afholde både store som små konkurrencer, hvor de små vil have en varighed på 1 uge, og den store 1 måned.
Alle konkurrencevindere vil bliver offentliggjordt på vores Facebookside, og kræver at vinderen tager kontakt til os for overrækkelse af præmien.
Vi forbeholder os retten til at videregive præmien hvis ikke præmien er indløst af vinderen indenfor et rimeligt tidsrum – max 30 dage.